CASASdeCASPER

Een familiebedrijf met als grondleggers Casper & Diana, ouders van de familie die als eerste begonnen met een prachtige studio in hartje centrum van Alkmaar. Beide komen uit de toerismebranche, als stewardess en reisleider, en weten als geen ander hoe fijn het is om te genieten en zoveel mogelijk van de wereld te zien. Zo reislustig als Casper en Diana zelf zijn blijkt dat de drie zoons daar ook iets van mee hebben gekregen en inmiddels met veel enthousiasme deelnemen in de oprichting van meerdere vakantieaccommodaties met name in Italië. Alle locaties zijn allemaal gebaseerd op vakantie accommodatie/ verhuur, waarbij wij ons zelf als familie ook prettig voelen. Wij begrijpen als geen ander dat uw vakantie het moment van het jaar is waar u naar uitkijkt en volop van wilt genieten. Genieten van elkaar, familie en/of vrienden, cultuur, natuur en alle unieke plekjes die u per toeval of met opzet ontdekt gedurende uw reis. Kortom een ultieme vakantie ervaring, die wij maar al te goed begrijpen!

De CASASdeCASPER familie

Casper & Diana

Na vele jaren in het toerisme te hebben gewerkt, wilden we iets toevoegen aan ons leven. Casper heeft 49 jaar ervaring als reisleider over de hele wereld, Diana 43 jaar ervaring als cabin attendant.

Een tijdje geleden zijn we met groot succes een studio (bed zonder ontbijt) gestart in Alkmaar. We hadden de mogelijkheid om eigenaar te worden van 2 chalets op een gezellige, echte Italiaanse familiecamping aan het meer van Lugano in Porlezza. Een prachtige locatie. Dit was een kans die we met beide handen hebben aangegrepen. Samen met onze familie bezitten wij in totaal 9 chalets op Camping International Porlezza.

.

Guido en Ryanne

Samen met onze twee dochters Jasmijn en Ameé zijn wij trotse bezitters van Koln 16, 18 en Vienna 14 op de International Sportcamping in Porlezza.

Dit prachtige plekje hebben wij 3 jaar geleden ontdekt nadat wij wat rondjes over de camping liepen kwam ons oog te vallen op Koln 16 en 18, deze chalets stonden te koop. Vanaf 2023 hebben wij ook Vienna 14 in de verhuur en per 2024 is ook Koln 14 in ons bezit. Wat een geluk hadden wij en nog meer geluk dat wij even later ons trotse eigenaar mogen noemen van deze chalets. We hebben de chalets gekocht voor eigen gebruik maar ook om de schoonheid van dit plekje met andere mensen te kunnen delen.

Marc & Justin

Wij komen zelf uit Nederland, Den Haag om precies te zijn. Wij kijken er altijd naar uit om de grote stad zo nu en dan te ontvluchten. Heerlijk een andere omgeving opzoeken en toen kwamen wij in de zomer van 2020 terecht in het gezellige Porlezza. Nadat wij hebben genoten van de camping aan het meer van Lugano hebben wij 3 chalets gekocht.

Vanaf April 2023 hebben wij een leuk appartement in Alkmaar gekocht welke zich naast de reeds bestaande studio bevindt.

We wensen jullie een goed verblijf!

.